Aktiviteter för Företag (upplev Bohuslän) 2024

Här hittar du magiska & inspirerande Företagsaktiviteter på KosterBaden.
Flera aktiviteter hittar du under UPPLEVELSER i menyn.

POPULÄR
Marin 5-kamp (rolig & fartfyllda lekar på kajen)

Marin 5-Kamp bygger på maritima aktiviteter som vi sätter ihop. Aktiviteterna bygger på ett bra samarbete i laget där alla kompletterar varandra med kunskap, detta kommer ge er en rejäl dos kustkänsla! Perfekt aktivitet om ni är en lite större grupp!

Urval av aktiviteter:
Räkstafett | Krabbfiske & Krabbrace | Ostronöppning/bubbel | Knopen

349

Kr/person exkl moms

Rolig 3-kamp/5-kamp på kajen

Stärk gemenskapen och ha roligt tillsammans med dina kollegor & vänner på kajen.
3 eller 5-kampen bygger på aktiviteter där man skall öka sammanhållningen i laget. Här arbetar ni aktivt tillsammans där alla kompletterar varandra med kunskap. Vi har ett stort urval av aktiviteter som vi sätter ihop med eller åt er.

3-kamp 195 pp/ 5-kamp 245 pp

Kr/person exkl moms

POPULÄRAST
RIB-tur: Pubrunda med 3 ölstopp samt 3-kamp på bryggan. Besök på vackra öar och bryggor på Koster.

Ta med dina kollegor ut på en lugn & fartfylld ribbåts tur genom trånga passager och via oerhört vackra platser i denna delen av Bohusläns fantastiska skärgård.  Ingår 3 ölstop (även cider & alkoholfritt) en 3-kamp på bryggan.

995

Kr/person exkl moms

POPULÄRAST: RIB tur till Ursholmen med ostron & bubbel på bryggan

Ön Ursholmens fyrplats  skymtas borta i horisonten syd väster om sydkoster ca 10-15 minuter. Ta tillfället i akt och besök en av västkustens finaste fyrplatser! En av världens vackraste fyrar. Transport sker i våra säkra RIB båtar och är en väldigt lugn och trygg tur som skall passa nästan alla. En magisk upplevelse!

 fyrplats

1195

Kr/person exkl moms

Det magiska Hummerfiske start 23 sep 2024

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 dec. I år är premiären 26 sep 22. Hummerfisket med Hotell KosterBaden hör hösten till, vi är med stolthet en bästa aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om hummer och hummerfiskets hemligheter och några Kosterhistorier.

 

995

Kr/person exkl moms