Om våra moderna konferenslokaler & hotellet

Här är information för dig som vill komma på konferens hos oss på Hotell Villa Maritime

Med den bästa utsikten över gästhamnen på Marstrandsön, endast 35 minuter från Göteborg, direkt på kajkanten ligger Hotell Villa Maritime.

Runt omkring oss vilar den lilla pittoreska staden och den bohuslänska skärgården. I denna historiska idyll möts människor året runt från när och fjärran för att njuta, fira och uppleva Bohuslän.
Hotell Villa Maritime ligger mitt på kajen med bästa läge på Marstrandsön. (Det är ju på ön man vill vistas). Vi har 70 fina hotellstudios i klassisk marin stil med ett eller två separata sovrum. Alla hotellstudios har hall, badrum, ett fullt utrustat kök, matplats och vardagsrum, de flesta med balkong och utsikt över hamnen, eller Marstrands samhälle och mäktiga Carlstens Fästning. Vi har en uppvärmd utomhuspool när våren kommer,  samt bastu och gym, pingis & biljard som är öppen året om. Vi har även en utmärkt nyrenoverad restaurang med havsutsikt på kajen med plats för ca. 100 personer inomhus.
Söker du ett konferenshotell strax utanför Göteborg, en plats där du kan njuta av vacker och stimulerande miljö är du varmt välkommen till vår fina bilfria ö!

Våra moderna konferenslokaler

Vi har fyra fina konferensrum med all modern utrustning. Vår konferenslokal Porto Franco har plats för max 150 personer i biosittning och ligger med magisk utsikt över hamnen och Marstrands samhälle högst upp på vårt tak.

I alla våra konferenslokaler finns det whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor, PC projektor, fri tillgång till WiFi samt färsk frukt, vatten och godis. Vår konferensvärd tar hand om er under hela er vistelse hos oss!

Vi erbjuder följande rumstyper

Porto Franco

Vår konferenslokal Porto Franco ligger på vårt tak med magisk utsikt över Marstrand för max 100 personer i biosittning. Modern Projektor med ljudanläggning och mikrofon samt click-share. Porto Franco har eget bredband med egen IP adress, separat brandvägg som stödjer VPN-anslutning som en extra säkerhet.

Exempel på möblering

U-BORD
0
SKOLSITTNING
0
BIOSITTNING
0
YTA I KVM
0
Föregående bild
Nästa bild
Porto Franco

Vår konferenslokal Svanen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 20 personer i U-bord

Exempel på möblering

U-BORD
0
SKOLSITTNING
0
BIOSITTNING
0
YTA I KVM
0
Föregående bild
Nästa bild
Måsen

Vår konferenslokal Måsen ligger vid kajen och har utsikt över hamnen för max 24 personer i U-bord. (Måsen & Tärnan ligger vägg i vägg och kan lätt göras om till en lite större konferenslokal)

Exempel på möblering

U-BORD
0
SKOLSITTNING
0
BIOSITTNING
0
YTA I KVM
0