Hummerfiske för privatpersoner (Start 23/9 2024)

Välkommen till västkustens pärla – KosterBaden på Vettnet, Nordkoster. Endast en kort båtresa från Strömstad. 

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Vilken succé förra året!!! Var ute i god tid inför årets hummerfiske.

Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 december (2024 startar 23 sep). Hummerfisket på KosterBaden hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om hummerfiskets hemligheter.

Vattnet runt NordKoster är erkänt för sitt fina hummerfiske och det är ingen tillfällighet att de vassaste hummerfiskarna bor här. Du får uppleva både den vackra skärgårdsmiljön och hummerfisket på nära håll, och man behöver inte vara inbiten fiskare för att fascineras av ”havets svarta guld”. Ni själva får dra upp hummertinorna från botten, rensa burarna (förhoppningsvis med hummer i) och sist men inte minst, agna om för att sätta tillbaka buren på sin rätta plats.

Du har även möjlighet att välja samt koka din egen valda hummer direkt efter turen.

I våra Hummerfiskepaket ingår hummerfiske, boende i våra fina hotellstudios, lunch, eftermiddagsfika samt skaldjursplatå med (1/2 färsk hummer, färska räkor, havskräftor, ostron, varm/kallrökt lax, västerbottenost, bröd & smör) samt frukostbuffé nästa morgon.

Närheten till Strömstad gör KosterBaden & NordKoster till den perfekta utgångspunkten för Hummerfiske i Bohuslän. Njut av kvällen med en utsökt skaldjursbuffé och ett utmärkt boende vid kajkanten på Koster. Bättre blir det inte!

 

Våra hummerfiskepaket & priser

HUMMERFISKEPAKET MED BOENDE I VÅRA FINA HOTELLSTUDIOS & SKALDJURSPLATÅ PÅ VACKRA KOSTERBADEN

Pris 2 795 kr/person

I våra hummerfiskepaket ingår hummerfiske, boende i fina Hotellstudios, utsökt lunch, eftermiddagsfika samt  *skaldjursplatå med 1/2 färsk hummer, färska räkor, havskräftor, ostron, varm/kallrökt lax, västerbottensost, bröd & smör .  Boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

KOM KVÄLLEN INNAN HUMMERFISKET-PAKET

1 995 kr/person

Kommer du långväga från rekommenderar vi att du kommer kvällen innan Hummerfisket. Vi har ett utmärkt paket på KosterBaden på NordKoster med övernattning i fina hotellstudios och utsökt 2-rätters middag samt en utmärkt frukost nästa morgon (vi rekommenderar turen 08.30 och 10.30 nästa dag för er som kommer kvällen innan).

Önskar du bara komma till NordKoster bara för att fiska hummer (Hummerfiske)

995 kr/person inkl fika 

Välkommen med din förfrågan på mejl till info@kosterbaden.com eller +46708780080

Priser & tider för hummerfiske

08.30 Första turen / alla dagar
10.30 Andra turen / alla dagar
12.30 Tredje turen / alla dagar
14.30 Fjärde turen / alla dagar

Här loggar du in på din bokning och betalar,
registrerar betalkort eller avbokar.