Konferens & Hummerfiske 1 el 2 nätter (Start 23/9 2024)

Vissa saker kan man bara göra en viss tid på året – det är det som gör dem så exklusiva. Vilken succé förra året!!! Var ute i god tid inför årets konferens & hummerfiske med start 23 sep 2024.

Hummerfisket startar alltid första måndagen efter 20 september och pågår fram till 31 december. I år startar hummerfisket 23 sep 2023. Hummerfisket på KosterBaden hör hösten till, vi är med stolthet en av de största aktören med riktiga fiskebåtar i denna delen av Bohuslän. Vi åker ut och vittjar hummertinorna och får under tiden ta del av skepparens kunskaper om livet som hummer,  hummerfiskets hemligheter och Kosters historia.

Vattnet runt NordKoster är erkänt för sitt fina hummerfiske och det är ingen tillfällighet att de vassaste hummerfiskarna bor här. Du får uppleva både den vackra skärgårdsmiljön och hummerfisket på nära håll, och man behöver inte vara inbiten fiskare för att fascineras av ”havets svarta guld”. Ni själva får dra upp hummertinorna från botten, rensa burarna (förhoppningsvis med hummer i) och sist men inte minst, agna om för att sätta tillbaka buren på sin rätta plats.
I vårt konferens & hummerfiskepaket ingår hummerfiske, konferenslokal, boende i våra fina hotellstudios, lunch, eftermiddagsfika samt skaldjursplatå med (1/2 färsk hummer, färska räkor, havskräftor, varm/kallrökt lax, ostron, västerbottensost, bröd & smör)  samt en fin frukostbuffé nästa morgon.

Närheten till Strömstad gör KosterBaden till den perfekta utgångspunkten för Hummerfiske i Bohuslän. Njut av kvällen med en utsökt hummermiddag i vår egen restaurang samt ett utmärkt boende vid kajkanten på Vettnet. Bättre blir det inte!

HUMMERFISKE- OCH KONFERENSPAKET

2695 kr/person exkl moms

I våra Hummerfiskepaket ingår hummerfiske, fullt utrustad konferenslokaler, boende i våra fina hotellstudios, utsökt lunch, eftermiddagsfika samt skaldjursbuffé inklusive (1/2 färsk hummer, färska räkor, havskräftor, varm/kallrökt lax, ostron, västerbottensost, bröd & smör.  Boende i dubbelrum och en härlig frukostbuffé.

Erbjudande: Kom kvällen innan Hummerfiske och konferens 1595 per person

OBS! Kommer du långväga från eller inte kan vara i Strömstad på morgonen på grund av resan hit så går det fint att starta med Hummerfiske på em eller så rekommenderar vi att du ”kommer kvällen innan hummerfiske” och konferens då får du mest ut av dagen.

Vi har ett utmärkt ”kom kvällen innan paket”  på KosterBaden med logi och 2-rätters middag samt en utsökt frukost innan hummerfisket nästa dag för 1 595 kr/person/dubbelrum

Välkommen med din förfrågan

Här kan du enkelt göra en konferensförfrågan hos oss. Din förfrågan behandlas omgående och vår konferensavdelning kommer kontakta dig inom kort. Vi hörs snart!

 
Hummerfisketurer

08.30 Första turen / alla dagar
10.30 Andra turen / alla dagar
12.30 Tredje turen / alla dagar
14.30 Fjärde turen / alla dagar

Inget möte är det andra likt och vi skräddarsyr gärna era besök/konferenser efter önskemål. Välkommen till KosterBaden– västkustens pärla. 30 min från Strömstad.

Valfria tillval till Konferens & Hummerfiske

Boende i enkelrum: + 395 kr/person

Halvdagskonferens dag 2 inkl. f.m kaffe & lunch & konferenslokal med all utrustning: + 445 kr/person

Heldagskonferens dag 2 inkl. f.m/e.m kaffe & lunch & konferenslokal med all utrustning: + 595 kr/person

Koka Hummer på Bryggan: 495 kr/person (OBS! Gäller enbart grupper, priset är inklusive 1/2 hummer, färskt bröd och ajoli)

RIB båt från Strömstad t/r  + 9000 kr/båt (max 12 personer per RIB båt). 

Vinpaket till middag: + 395 kr/person (fördrink, 3 glas vin/öl, avec & kaffe)

Alla priser exkl. moms

För fler konferensaktiviteter se under UPPLEVELSER.

Här loggar du in på din bokning och betalar,
registrerar betalkort eller avbokar.